Internationaal reizen

De XXImo Mobility Card maakt internationaal reizen een stuk eenvoudiger. U boekt en betaalt met uw card al uw zakelijke vliegtickets, hotels, huurauto's en internationale treintickets. Alle deze transacties komen ook nog eens overzichtelijk op één factuur te staan, samen met de zakelijke reiskosten die u in Nederland maakt.

Internationaal reizen met XXImo – hoe werkt het?

Met uw XXImo Mobility Card als betaalmiddel kunt u internationale reizen zoals u dat wilt. Tickets kunt u online zoeken, vergelijken en boeken via uw online account op ‘Mijn XXImo‘. Geen ingewikkelde boekingsprocedures en stapels bonnetjes meer, alles verloopt via één account en één reiskaart.

Reizen met het vliegtuig

Als aanbieder van vliegtickets werken wij samen met onze partner ATPI Corporate Travel, dé aanbieder van internationale zakenreizen. ATPI biedt u een wereldwijde dekking en geniet een grote inkoopkracht. U kunt dus rekenen op een goed advies, een comfortabele reis en extra voordelige tarieven. Naast ATPI kunt u ook online boeken bij KLM, Lufthansa, Easy jet en Ryanair. Log in op ‘Mijn XXImo’ voor de online boekingsmodules.

Reizen met de trein

M-tickets van De Lijn kunnen direct via de gratis Milo app van XXImo worden besteld, betaald en worden geactiveerd. Internationale treintickets boekt u via de websites van NS International, DB Bahn of NMBS of direct via de gratis Milo app. Tijdens het afrekenen kiest u voor Visa als betaalmiddel en betaalt u met uw XXImo Mobility Card. Het treinticket kunt u direct zelf uitprinten. Heeft u vragen of boekt u liever telefonisch? Dat kan via de XXImo-traveldesk. Log in op ‘Mijn XXImo’ voor de contactgegevens en openingstijden.

Auto huren

Met XXImo huurt u online eenvoudig – zowel nationaal als internationaal – een auto bij de autoverhuurbedrijven Europcar en Avis. Europcar heeft wereldwijd ruim 10.000 vestigingen in 150 verschillende landen. Het aanbod aan huurauto’s is zeer groot en divers, van personenauto’s tot luxe auto’s en van bestelbusjes tot vrachtauto’s. Ook milieuvriendelijke hybride auto’s en auto’s met energielabel A en B behoren tot het aanbod. Avis heeft wereldwijd meer dan 5.000 kantoren. In Nederland is Avis met ruim 26 verhuurlocaties op zowel de luchthavens als in de belangrijkste steden één van de meest toonaangevende autoverhuurders. Via ‘Mijn XXImo’ kunt u heel eenvoudig kiezen waar en via welk bedrijf u een auto wilt huren. U selecteert Visa als betaalmiddel en rekent af met uw XXImo Mobility Card. Alle verhuurkantoren van alle autoverhuurbedrijven accepteren ook de XXImo Mobility Card.

Hotel boeken

Opereert uw bedrijf internationaal, of bezoekt u regelmatig een congres in het buitenland? Via uw persoonlijke account op ‘Mijn XXImo’ kunt u heel eenvoudig hotelovernachtingen uitzoeken en reserveren.

De voordelen van reizen in het buitenland met XXImo

  • Eenvoudig online boeken via ‘Mijn XXImo’ bij booking.com of telefonisch via de XXImo-traveldesk
  • Al uw zakelijke reizen en verblijven boeken en betalen met één pas
  • Alle internationale transacties overzichtelijk op één factuur
  • Als werkgever bepaalt u welke medewerker van welke dienst gebruik kan maken
  • Geen omslachtige administratie meer – dat bespaart u tijd en geld
Terug naar overzicht